Friday, April 30, 2010

Makhluk Yang Teringin Sangat Nak Bunuh TGNA

Bagi sesiapa yang tersua dengan bajingan ini maka ingat ia bukan seorang manusia. Ia jelmaan syaitan. Jadi, hubaya-hubaya. Makhluk ini tak boleh dibuat kawan sama sekali. Ia adalah musuh manusia sejagat. Ingatlah firman Allah yang membawa maksud: Sesunggyhnya syaitan adalah musuh kamu yang nyata.

Sila anggota PAS buat laporan polis sebab kita nak tengok sejauh mana pihak polis akan beraksi. Kita tak harap polis akan buat siasatanpun.

Aku tak tahu apa didikan agama yang mak bapanya bagi kat dia sehingga dia sampai ke tahap itu. Tapi perkara sebegini tidaklah menghairankan sebab ianya spesis UMNO. Mungkin mak bapanya tak bersalah tapi keterlibatannya dalam UMNO membuat ianya jadi begitu. Tapi aku yakin tak semua pemuda UMNO macam tu. Yang ini mesti kaw-kaw punya pemuda. Jenis ini aku rasa kalau dia ada adik perempuan pasti dia balun punya. Bagi spesis ini istilah haram tak timbul langsung. Membunuh itu suatu perbuatan haram yang mana Allah sendiri telah menyatakan bahawa membunuh seorang hamba Allah tanpa hak bererti membunuh manusia seluruhnya. Jadi niatnya hendak membunuh TGNA sehingga sanggup ke tali gantung adalah suatu niat yang timbul dari spesis syaitan, bukan manusia. Manusia jenis apa ini kalau sanggup menzahirkan niat untuk melakukan maksiat?

Aku harap pemuda tersebut agar cepat-cepat kembali kepada Rabbnya. Astaghfirullah!!!!